Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Headers Series > 0.8mm header lanang
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

0.8mm header lanang

Kategori produk dari 0.8mm header lanang , kami produsen khusus dari Cina, Judhul Pin , 0.8Mm header lanang pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir 0.8Mm Pin Header R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China 0.8mm header lanang Supplier

0.8mm Pin Header

Seri Antenk 0.8mm Pitch Male Header minangka sudut sing apik, profil sing kurang, baris siji / dual / telu / papat, PC konektor dipasang PCB sing dimaksud kanggo aplikasi papan sing winates utawa ing ngendi bobot total minangka faktor. Penebat lan kontak sing khusus dienggo njaga kualitas kanthi konsisten liwat proses produksi otomatis. Saben seri kasedhiya ing PCB thru utawa SMT sing dipasang lan dilapisi timah, emas utawa emas sing dipilih kaya sing wis ditemtokake.



Pilihan Header 0.8mm Pin


Cacahe Lembu
1 / Bujang
2 / Dobel
3 / Telu
4 / kotak

Nomer Posisi
2 Posisi
3 Posisi
4 Posisi
5 Posisi
6 Posisi
8 Posisi
10 Posisi
12 Posisi
14 Posisi
15 Posisi
16 Posisi
17 Posisi
20 Posisi

Gaya terminasi
SMD / SMT
Liwat Bolongan

Nambahake Angle
Angle Kanan
Lurus


Spesifikasi Header 0.8mm Pin :

Bahan: Penebat Hi-Temp standar: Nylon 6T, dirating UL94V-0
Werna Insulator: Ireng
Kenalan: Phosphor Bronze
Plating:
U = Emas liwat nikel underplate
SG = Emas liwat nikel underplate ing
area kontak, timah ing tembaga underplate ing buntut.
T = Tin liwat tembaga underplate sakabèhé.
Listrik:
Voltase operasi: 250V AC max.
Rating saiki: 1 Amp max
Rintangan kontak: 20 mΩ max. dhisikan
Rintangan penebat: 5000 MΩ min.
Tangan voltase dielektrik: 1000V AC sajrone 1 menit
Mekanikal:
Kekahanan mating: 500 siklus min.
Rating Suhu: Suhu operasi: -40 ° C nganti + 105 ° C
Daya pangolahan maksum: 230 ° C kanggo 30 ~ 60 detik (260 ° C sajrone 10 detik)
Suhu proses pemotong: 260 ° C

Kemasan:
Kantong plastik utawa anti-ESD

Persetujuan lan Sertifikasi:
Gambar Diakoni UL no. E224053


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki