Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe
ANTENK Electronics Co, Ltd (kanthi tandha perdagangan "Antenk") ditetepake ing taun 2004. Kita khusus ngasilake Produksi Papan menyang Papan, Konektor Otomotif, Siri Terminal Blok, Konektor Baterai, Konektor Din41612, Panyekel baterei, Kepala Pin Seri, Siri Pin Kepala Wanita, Modular Jack RJ45 Modular, Konektor Konektor D-Subminiatur, Konektor Box Header, Konektor Sambung IDC, Sambung Konektor SCSI, Kawat menyang Konektor Papan, Modular Jack, Blok Terminal, Kawat Kabel, Sidang Kabel, Aku / O Konektor. Liwat pangembangan 15 taun, kita wis dadi produsen sing unggul ing Asia. Kita wis lulus ISO9001: 2008 lan Sertifikasi ISO1400 uga. Umume produk kita wis disetujoni UL, SGS lan RoHS. Wiwit pondokané, ANTENK nduwe prinsip spesialisasi lan nyoba paling apik kanggo nyediakake para pelanggan kanthi produk sing bermutu kanthi rega kompetitif, kanthi ngecor punch kacepetan kanthi tliti, cetakan injeksi plastik tepat lan pemasangan otomatis kanthi dhukungan R&D sing trampil. lan tim manajemen. Pabrik, kanthi tanduran lantai 3000M², nduwe sekitar 100 karyawan lan nduwe 15 piranti kanthi tliti tliti tliti, 4 ngeset mesin jotosan kacepetan tinggi Jepang & Taiwan, luwih saka 300 set Macem-macem jinis cetakan plastik lan luwih saka 100 pesawat cetakan terminal hardware. 10 set peralatan ujian laboratorium lan luwih saka 50 set mesin kanggo Déwan otomatis sing bisa nyedhiyani luwih saka 10 jinis lan 10.000 bagean konektor spesifikasi sing beda-beda, perusahaan duwe hak ngatasi ekspor. Lan nganti 70% produk diekspor menyang negara Euro-Amerika. Pelanggan sing utama: Foxconn, Flextronics, Molex, Amphenol, FCI, Siemens lan perusahaan misuwur.
Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe
ANTENK Electronics Co, Ltd (kanthi tandha perdagangan "Antenk") ditetepake ing taun 2004. Kita khusus ngasilake Produksi Papan menyang Papan, Konektor Otomotif, Siri Terminal Blok, Konektor Baterai, Konektor Din41612, Panyekel baterei, Kepala Pin Seri, Siri Pin Kepala Wanita, Modular Jack RJ45 Modular, Konektor Konektor D-Subminiatur, Konektor Box Header, Konektor Sambung IDC, Sambung Konektor SCSI, Kawat menyang Konektor Papan, Modular Jack, Blok Terminal, Kawat Kabel, Sidang Kabel, Aku / O Konektor. Liwat pangembangan 15 taun, kita wis dadi produsen sing unggul ing Asia. Kita wis lulus ISO9001: 2008 lan Sertifikasi ISO1400 uga. Umume produk kita wis disetujoni UL, SGS lan RoHS. Wiwit pondokané, ANTENK nduwe prinsip spesialisasi lan nyoba paling apik kanggo nyediakake para pelanggan kanthi produk sing bermutu kanthi rega kompetitif, kanthi ngecor punch kacepetan kanthi tliti, cetakan injeksi plastik tepat lan pemasangan otomatis kanthi dhukungan R&D sing trampil. lan tim manajemen. Pabrik, kanthi tanduran lantai 3000M², nduwe sekitar 100 karyawan lan nduwe 15 piranti kanthi tliti tliti tliti, 4 ngeset mesin jotosan kacepetan tinggi Jepang & Taiwan, luwih saka 300 set Macem-macem jinis cetakan plastik lan luwih saka 100 pesawat cetakan terminal hardware. 10 set peralatan ujian laboratorium lan luwih saka 50 set mesin kanggo Déwan otomatis sing bisa nyedhiyani luwih saka 10 jinis lan 10.000 bagean konektor spesifikasi sing beda-beda, perusahaan duwe hak ngatasi ekspor. Lan nganti 70% produk diekspor menyang negara Euro-Amerika. Pelanggan sing utama: Foxconn, Flextronics, Molex, Amphenol, FCI, Siemens lan perusahaan misuwur.
Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki