Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe
ANTENK Electronics Co., Ltd (kanthi tandha dagang "Antenk") didegaké ing taun 2004. Kita ahli kanggo ngasilake Papan sing tepat kanggo Papan, Konektor Otomotif, Seri Blok Terminal, Konektor Baterai, Konektor Din41612, jarum baris bolongan bunder, bolongan bunder ibu baris, soket IC, Seri wadhah baterai, Seri Header Pin Pria, Seri Header Pin Wanita, Seri Jack Modular RJ45, Seri Konektor D-Subminiatur, Konektor Header Box, Konektor Soket IDC, Seri Konektor SCSI, Konektor Sinyal Daya, Konektor Papan ke Papan, Jack Modular, Blok Terminal, Kabel Kawat, Perakitan Kabel, Konektor I / O. Liwat pembangunan suwene 15 taun, kita dadi pabrikan utama ing Asia. Kita wis lulus sertifikasi ISO9001: 2008 lan ISO1400 uga. Umume produk kita wis disetujoni dening UL, SGS lan RoHS. Wiwit didegake, ANTENK tetep karo prinsip spesialisasi lan nyoba kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing berkualitas kanthi harga sing kompetitif, kanthi cetakan dobel kanthi presisi, cetakan injeksi plastik sing tepat lan perakitan otomatis kanthi dhukungan saka R&D sing trampil lan tim manajemen. Pabrik kasebut, kanthi pabrik lantai 3000M², udakara 250 karyawan lan duwe 15 set piranti cetakan presisi, 9 set mesin pukulan kecepatan tinggi Jepang & Taiwan, luwih saka 300 set Maneka jinis cetakan plastik lan luwih saka 100 set cetakan terminal perangkat keras, 10 set peralatan uji laboratorium lan luwih saka 50 set mesin kanggo perakitan otomatis sing bisa nyedhiyakake luwih saka 10 jinis lan 10.000 bagean konektor spesifikasi sing beda kanggo perusahaan, perusahaan duwe hak gagang ekspor impor. Lan nganti 70% produk diekspor menyang negara-negara Euro-Amerika. Utamane pelanggan: perusahaan terkenal Foxconn, Flextronics, Molex, Amphenol, FCI, Siemens lsp.
Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe
ANTENK Electronics Co., Ltd (kanthi tandha dagang "Antenk") didegaké ing taun 2004. Kita ahli kanggo ngasilake Papan sing tepat kanggo Papan, Konektor Otomotif, Seri Blok Terminal, Konektor Baterai, Konektor Din41612, jarum baris bolongan bunder, bolongan bunder ibu baris, soket IC, Seri wadhah baterai, Seri Header Pin Pria, Seri Header Pin Wanita, Seri Jack Modular RJ45, Seri Konektor D-Subminiatur, Konektor Header Box, Konektor Soket IDC, Seri Konektor SCSI, Konektor Sinyal Daya, Konektor Papan ke Papan, Jack Modular, Blok Terminal, Kabel Kawat, Perakitan Kabel, Konektor I / O. Liwat pembangunan suwene 15 taun, kita dadi pabrikan utama ing Asia. Kita wis lulus sertifikasi ISO9001: 2008 lan ISO1400 uga. Umume produk kita wis disetujoni dening UL, SGS lan RoHS. Wiwit didegake, ANTENK tetep karo prinsip spesialisasi lan nyoba kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing berkualitas kanthi harga sing kompetitif, kanthi cetakan dobel kanthi presisi, cetakan injeksi plastik sing tepat lan perakitan otomatis kanthi dhukungan saka R&D sing trampil lan tim manajemen. Pabrik kasebut, kanthi pabrik lantai 3000M², udakara 250 karyawan lan duwe 15 set piranti cetakan presisi, 9 set mesin pukulan kecepatan tinggi Jepang & Taiwan, luwih saka 300 set Maneka jinis cetakan plastik lan luwih saka 100 set cetakan terminal perangkat keras, 10 set peralatan uji laboratorium lan luwih saka 50 set mesin kanggo perakitan otomatis sing bisa nyedhiyakake luwih saka 10 jinis lan 10.000 bagean konektor spesifikasi sing beda kanggo perusahaan, perusahaan duwe hak gagang ekspor impor. Lan nganti 70% produk diekspor menyang negara-negara Euro-Amerika. Utamane pelanggan: perusahaan terkenal Foxconn, Flextronics, Molex, Amphenol, FCI, Siemens lsp.
Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki